لازم:

ژله در طعم های مختلف ۴ بسته (لیمو، پرتغالی، شاتوت، بلوبری)

ژله آناناس ۱ بسته

بستنی وانیلی ۱ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ۴ رنگ ژله با آب کمتر درست می کنیم و میگذاریم کاملا بسته شود سپس از قالب خارج می کنیم و بصورت مربع های نامنظم برش می زنیم سپس ژله آناناس را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و بعد یک لیوان بستنی تقریبا شل شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم قالب مناسبی را انتخاب کرده و یک دور آب درونش می گردانیم سپس ۴ رنگ ژله برش خورده را داخل قالب می ریزیم و ژله آناناس را به آنها اضافه می کنیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.